Forbrukslån opp til 500 000
Forbrukslån Tips & Råd

Mileni

oktober 4, 2021

Ta grep – 4 grunner til å samle forbrukslån

Det er ikke alltid like enkelt å navigere seg gjennom havet av sparetips og råd til hva du burde gjøre med din økonomi. Alle sin situasjon er unik, og generiske tips og råd kan være vanskelig å tilpasse sin egen situasjon.

Fortsatt er det et råd de fleste banker er enige om. Har du havnet i en økonomisk knipe hvor du har blitt tvunget til å ta opp flere smålån og kredittlån, da kan en løsning være å samle forbruks- og kredittlånene dine til ett lån.

Det kan være flere grunner til å refinansiere, her gir vi deg fire av dem:

Ta tilbake kontrollen!

Ikke riv deg selv i håret over de utallige fakturaene som slenges inn i postkassa eller bankkontoen din. Istedenfor å hele tiden måtte tenke på havet av regninger, gi deg selv litt pusterom med kun én regning og én sum.

Å ta tilbake kontrollen på økonomien er kanskje det viktigste tiltaket du kan gjøre. Bankene skal ikke bare ha tilbake pengene sine, de tar også renter og gebyrer – noe som kan bli meget dyrt hvis nedbetalingstiden samtidig er lang. Hvis du i tillegg får purringer og inkassovarsler blir dette en klar ekstra kostnad, og det er enkelt å gå seg vill, men vanskelig å snu.

Derfor er det å samle flere lån til ett større lån et smart grep å ta! Én regning, én bank og én sum.

Sparsomt!

Det finnes flere gode grunner til å samle forbrukslån. Når du refinansierer vil du merke at månedskostnadene går betydelig ned, for både rentene og gebyrene blir mindre. Refinansiering anses faktisk som den beste og enkleste måten å kutte rentekostnader på.

Og, siden du også får bedre kontroll på regningene dine vil sjansen for purringer og eventuelle inkassovarsler gå ned, som kan utgjøre en betydelig sum.

En oversiktlig skattemelding

Det er lite som er verre enn når skattemeldingen endelig kommer og det er et stort minustall foran det som skulle vært litt ekstra til månedene fremover.

Etter refinansiering har du ikke bare bedre kontroll hver måned, men også skatten vil bli mer oversiktlig. Når du har mange lån med høy rente kan du få rentefradrag, men dersom du ikke har oversikt over alle utgiftene dine vil heller ikke dette være av betydning. Nå har du kun et lån, og derfor kun én rente å tenke på.

Dessuten vil du uansett spare mer på å kutte rentekostnadene enn du ville ha gjort med rentefradragene!

Våre veiledere vil hjelpe deg med råd rundt skatten din

Personlig veiledning hele veien!

Som vi nevnte innledningsvis er hver sak unik, og vil trenge individuelle råd og veiledning. Selv om det å samle forbrukslånene vil kunne hjelpe mange, krever det fortsatt dedikasjon fra låntakeren. For å ta tilbake kontrollen kan være enklere sagt enn gjort, da det både kan være sårbart og vanebrytende som vi vet kan ta tid.

Derfor gir Mileni deg en personlig veileder som er der for deg på veien! Vi ønsker å gi deg størst sjanse for at du skal lykkes, og gi deg en litt mer behagelig hverdag.

La 2021 være året hvor du tar økonomisk grep og tar tilbake hverdagen din. Vi er her for å hjelpe deg på veien med personlig veiledning – selvfølgelig gratis!

Ta kontakt for råd angående din økonomi – helt uforpliktet såklart

Relaterte artikler