Få gratis hjelp

Refinansier inntil
500 000 kr.

Lavere renter

Oversikt og kontroll med et lån

Gratis og uforpliktende

Få en ny økonomisk start

VELG ØNSKET LÅNEBELØP

Månedsbeløp fra:

kr

SØK LÅN

Eks: Nom. rente 11,66 %, eff. rente 13,21 %, 150 000 kr o/5 år, kostnad 52 007 kr, totalt 202 007 kr.

Hvordan refinansiere lån?

Har du dyre smålån og kredittkort som du sliter med å betale ned? Du kan spare mye på å refinansiere disse gjennom Mileni.

Refinansiering anses som den beste og enkleste måten å kutte rentekostnader på. Ved en refinansiering blir dine eksisterende lån samlet i et nytt lån. Dette gir deg bedre betingelser og kun én bank å forholde deg til.

Når du skal refinansiering, er det svært viktig at alle opplysninger i lånesøknaden er korrekte. Feil på lånesøknaden kan medføre at du verken får innvilget lånet du søker om eller ta opp lån i fremtiden.

Som kunde av Mileni får alltid personlig veiledning. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å finne det beste lånetilbudet, slik at du får en mer behagelig hverdag. Tjenesten er selvfølgelig helt gratis.

Prosessen er enkel

Slik fungerer det!

For låntakere i en vanskelig økonomisk situasjon, eller lånebehovet er over 500.000 kroner, kan refinansiering med sikkerhet være en god løsning. Hos Mileni kan du søke om refinansiering med sikkerhet fra 150.000 og oppover, med opptil 30 års nedbetalingstid.

1

Send søknad

Fyll ut skjemaet under fanen «Prøv vår tjeneste». Alle søknader blir gjennomgått av en veileder før søknaden blir sendt til banken.

2

Snakk med veileder

Vår erfaring tilsier at sannsynligheten for å få godkjent et lån øker når søknaden blir sendt sammen med en veileder.

3

Få tilbud

Etter at du og din veileder har tilpasset tilbudet til din økonomiske situasjon, kan du trygt og enkelt signere med BankID. Veileder bistår med hjelp under signering hvis ønskelig.

Vanlige spørsmål

Hvem kan søke forbrukslån?

  • Du må ha fylt 20 år.
  • Du må ha inntekt på minimum 250.000 kroner i året.
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Hvor mye kan jeg låne?

Dette avhenger av din økonomiske situasjon. Du kan søke alt fra 10 000 til 500 000kr.

Trenger jeg sikkerhet for å kunne få et forbrukslån?

Forbrukslån er uten krav til sikkerhet.

Hvilken rente kan jeg få på forbrukslånet?

Hver enkelt bank gjør en helhetsvurdering på bakgrunn av opplysningene du har oppgitt og kredittopplysningene som er innhentet. Renten vil derfor variere. Hvis du har en medsøker betyr det ofte lavere risiko for banken, noe som kan føre til lavere rente.

Hvor lang nedbetalingstid kan jeg få på et forbrukslån?

På nye forbrukslån kan du få fra 1 til 5 år nedbetalingstid. Men på refinansiere av eksiterende lån, kan du få opp til fra 1 til 15 års nedbetalingstid.

Kan jeg betale forbrukslånet raskere?

Dersom du ønsker å bli tidligere ferdig med lånet, kan du betale mer de gangene du har mulighet.

Hvor raskt får jeg utbetalt pengene?‍

Når du har signert og returnert gjeldsbrevet har du pengene på konto i løpet av 2–3 arbeidsdager. Hvis du har BankID kan du få utbetalt lånet enda raskere.