Refinansiering med
sikkerhet i bolig

Søk om refinansiering av ditt boliglån med opptil 10 000 000 hos en av våre banker, for å unngå ekstra gebyrer, regninger og renter!

Bli kredittverdig

Reduser månedlige utgifter

Få kontrollen tilbake

Hvor mye vil du refinansiere?

Lånebeløp: kr

Månedsbeløp fra:

kr 

SØK LÅN

Nominell rente 6,74 %. Effektiv rente 7,25 % ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 247 034,- Totalt: kr 4 247 034,-

Trygg låneprosess

1

Send søknad

Fyll ut skjemaet under fanen «Prøv vår tjeneste». Alle søknader blir gjennomgått av en veileder før søknaden blir sendt til banken.

2

Snakk med veileder

Vår erfaring tilsier at sannsynligheten for å få godkjent et lån øker når søknaden blir sendt sammen med en veileder.

3

Få tilbud

Etter at du og din veileder har tilpasset tilbudet til din økonomiske situasjon, kan du trygt og enkelt signere med BankID. Veileder bistår med hjelp under signering hvis ønskelig.

Renter på ulike typer lån

Fellesnevneren for smålån og forbrukslån, eksempelvis i form av kredittkortlån, er at det har betydelig større renter for tilbakebetaling enn hva større lån har. Dette har med at banken tar en større risiko ved å låne ut penger til hverdagslig bruk, kontra å kreve sikkerhet i en eiendel.

Hvorfor har smålån høyere rente?

Dette kan destilleres ned til at hverdagslige behov krever raske løsninger. Det å gi ut et smålån kun basert på inntekt er i teorien en strålende mulighet for alle og enhver til å kunne ha en viss handlefrihet i hverdagen, dersom likviditeten ikke strekker til når en trenger det. For at det skal være lønnsomt for den som låner, er en avhengig av forbruket ikke overstiger inntekt og annen gjeld. Utfordringen ligger i at terskelen for å kjøpe «hverdagslige produkter» som klær, mat o.l. fra dag til dag er lavere enn å kjøpe produkter som krever større investeringer. I og med at banken vet at det kreves disiplin og økonomiske rutiner, så kan de ikke stole på at alle som låner har innarbeidet seg disse vanene – til tross for at de fleste har muligheten til å låne. Derfor ser bankene det nødvendig å sikre de verdiene de låner ut ved å øke renten (se gjerne på det som en liten advarsel) ettersom at det er naturlig at flere forbrukslån ikke tilbakebetales.

Har du lån på større eiendeler i form av bolig eller hytte så tar banken en mindre risiko i form av at disse eiendelene har en større verdi, slik at de kan få noe tilbake dersom lånet ikke blir tilbakebetalt. Det er en bedre deal for begge parter å betale mindre rente på større lån over lengre tid. Til tross for at nedbetalingen er større enn et forbrukslån fra betaling til betaling så gir det en tydeligere og tryggere økonomi.

«Det er på ingen måte unaturlig eller nødvendigvis en ulempe å ha både et boliglån og et smålån samtidig, men det er en større utfordring å håndtere gjeld fra smålån kontra større lån.»

Dersom en velger å ta opp flere smålån – noe som fort kan virke nødvendig når det blir vanskelig å betjene det første smålånet – så er det fort at man beveger seg ned i en skummel økonomisk rente-spiral. Enten man allerede befinner seg i en slik situasjon eller ser at man er på vei dit, så kan våre spesial banker hjelpe deg med å knytte de mange trådene sammen til ett lån med èn rente.

Hva kreves av deg?

Når vi setter i gang med å skreddersy en refinansiering løp for deg, hjelper det oss på veien dersom du i forkant kan kartlegge en følgende oversikt:

  • Hva er den totale inntekten din per i dag?
  • Hva er den totale gjelden din per i dag?
  • Hva er eiendommen(e) din verdt per i dag?

Den gjeldende formen for verdivurdering av boligen din er kalt en E-takst, og det settes av en eiendomsmegler. Enkelte meglere tar seg betalt for dette, men spør oss gjerne om råd for hvordan dette kan gjøres på en lønnsom måte.

Hvordan vil lånet se ut ved refinansiering?

Det er forskjellige fra bank til bank hva de nye gebyrene og rentene blir, men det er dette vi ønsker å orientere deg på for å finne den gunstigste løsningen. Det er likevel enkelte tall vi med erfaring kan informere deg om her og nå.

Vanlig rente på smålån – 13 %

Vanlig rente på boliglån – 1.8 %

Vanlig rente på spesiallån – 5.5 %

Det fine med å refinansiere med sikkerhet i bolig er at det kan gi deg friheten til å dekke uforutsette utgifter, ferie eller annet som ønskes håndtert for en økonomi med større handlefrihet. Vårt fundamentale ønske er å bidra til å gi deg denne muligheten.

Det fine med å refinansiere med sikkerhet i bolig er at det kan gi deg friheten til å dekke uforutsette utgifter, ferie eller annet som ønskes håndtert for en økonomi med større handlefrihet. Vårt fundamentale ønske er å bidra til å gi deg denne muligheten.

På denne siden kan du søke om refinansiering med sikkerhet i bolig, eller så kan du bli kontaktet av en veileder ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Her er ingen spørsmål for små eller store.