Søk her

Kredittkort har en rekke fordeler. Kredittkort er praktiske og sikre, gir sterkere svindelbeskyttelse enn debet, og de gir deg fordeler som rabatter og bonuser.

Søk flere kredittkort med en søknad

Kredittgrense inntil kr 150.000

Rentefri periode i 30 dager

Velg ønsket kredittgrense:

Lånebeløp: kr

Velg ønsket kredittgrense

kr 

Start søknad

Låneeksempel: nom. rente 14.9%, eff. rente 17.06% 45 000 kr, o/1 år, kostnad: 3 957 kr, totalt 48 957 kr.

Sammenlign kredittkort gratis. Slik fungerer det:

1

Fyll ut søknad

Send inn en søknad gjennom søknadsskjemaet vårt

2

Sammenlign tilbud

Du vil få svar innen noen timer. Du kan enkelt se og sammenligne tilbudene dine på nettsiden vår.

3

Velg tilbudet

Velg det kredittkortet som passer deg best! Den valgte banken vil kontakte deg for å fullføre prosessen.

Ofte stilte spørsmål om kredittkort

Hvem kan søke om kredittkort?

For å kunne søke om kredittkort via oss, må du oppfylle noen minstekrav:

  • Du må være 20 år eller eldre
  • Du må ha fast inntekt
  • Du har ingen betalingsannmerkninger

Hvordan søke om kredittkort?

Via Lendo kan du sende inn én søknad til flere banker, og på den måten søke om flere kredittkort i én søknad. Dette gjør at du sparer tid, og får muligheten til å se hvilke kredittkort du eventuelt får innvilget, og med hvilken kredittgrense, før du velger det. Det er helt uforpliktende, som vil si at du ikke behøver å godta tilbud, om du får det.

Hva betyr rentefri periode på kredittkort?

De fleste kredittkort har en rentefri periode, det vil si en periode hvor du ikke betaler renter på beløpet du har brukt. Denne perioden varierer ofte fra 30-60 dager, avhengig av hvilket kredittkort du har.

Hvilken rente har kredittkort

Kredittkort har forskjellige renter, og noen er høyere enn andre. Siden de fleste kredittkort opererer med en rentefri periode, trenger ikke renten på kredittkortet å ha så mye å si om du betaler tilbake beløpet innenfor denne perioden.

Men tenker du å betale tilbake over noen måneder, bør du ha lavest mulig rente på kredittkortet. For å finne ut hvilket kredittkort som har lavest mulig rente bør du sammenligne den effektive renten.

Hvilke fordelsprogram finnes på kredittkort?

Ulike kredittkort tilbyr ulike fordelsprogram. Noen kredittkort har rabatter i nettbutikker, andre tilbyr bensinrabatt eller cashback. Flere kredittkort tilbyr også gratis reiseforsikring når du bruker kortet på reisen.

Hvordan slette kredittkort?

Dersom du ønsker å slette eller avslutte kredittkort, må du ta direkte kontakt med banken du har kredittkort fra, eller kan du gjøre det via vår tjeneste Pengelegen.no. Det kan være fornuftig å slette kredittkort du ikke bruker, spesielt hvis du skal søke lån.

 

Hele kredittgrensen på kortet regnes nemlig som gjeld, selv om du ikke har benyttet deg av det. Er du usikker på hvilke kredittkort du har, kan du logge inn å se gjelden din her.