Refinansier med sikkerhet i boligen, vi hjelper deg gratis!

Har du inkasso eller betalingsanmerkninger? Får du ikke lån i tradisjonelle banker? Vi kan hjelpe deg om du kan stille pant i din egen eller andres bolig.

Vi hjelper deg gratis!

Hvor mye ønsker du å låne?

(100000 - 10000000)

Lånebeløp:
2.500.000 kr
  • Månedsbeløp fra:
   kr

  Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.659.238, totalt kr 3.659.238

  Tilbakemeldinger.

  Hvordan bli kvitt inkasso eller betalings­anmerk­ning?

  Har du inkasso eller betalings­anmerk­ning?

  Selv om du har en betalingsanmerkning eller har saker som har gått til inkasso, hjelper vi deg med å slette betalingsanmerkningen og betale ned inkassogjeld.

  Bankene vi samarbeider med er spesialister og vurderer hver søknad helhetlig og individuelt. Inkassogjeld og betalingsanmerkninger er ingen hindring, men du må kunne stille med sikkerhet i fast eiendom. Straks du har sendt inn søknaden vil vi kontakte deg for å presentere det beste tilbudet.

  Muligheter for lån med betalings­anmerk­ninger og inkasso

  Hvis du er registrert med betalings­anmerk­ninger eller inkasso kan det være vanskelig å få lån eller andre kreditter. Om du eier egen bolig kan det være mulig for å få lån, ved å stille sin bolig som sikkerhet. Vi sender ut søknaden til flere banker samtidig, på den måten sparer vi deg for tid og gir deg muligheten til å velge det tilbudet som passer deg best.

  På denne siden kan du søke om refinansiering med pant i bolig!

  Det er aldri gunstig å ha mer gjeld enn man kan håndtere. Har du mye usikret gjeld i form av dyre kredittkort, smålån og betalingskontoer er det uansett en fordel å ta en gjennomgang av all gjeld, slik at du får en oversikt over din økonomi. Og samle alle såkalte smålån i ett lån kan ofte være gunstig, og dette kan for eksempel gjøres ved å refinansiere lånene med pant i bolig.

  Prosessen er enkel

  Slik fungerer det!

  For låntakere i en vanskelig økonomisk situasjon, eller lånebehovet er over 500.000 kroner, kan refinansiering med sikkerhet være en god løsning. Hos Mileni kan du søke om refinansiering med sikkerhet fra 150.000 og oppover, med opptil 30 års nedbetalingstid.

  1

  Send søknad

  Fyll ut skjemaet under fanen «Prøv vår tjeneste». Alle søknader blir gjennomgått av en veileder før søknaden blir sendt til banken.

  2

  Snakk med veileder

  Vår erfaring tilsier at sannsynligheten for å få godkjent et lån øker når søknaden blir sendt sammen med en veileder.

  3

  Få tilbud

  Etter at du og din veileder har tilpasset tilbudet til din økonomiske situasjon, kan du trygt og enkelt signere med BankID. Veileder bistår med hjelp under signering hvis ønskelig.

  Vanlige spørsmål

  Bli kontaktet av en veileder