Når ingenting skremmer mer enn kodebrikken

Det er ingen skam å ha havnet i økonomisk uføre. Det skjer hvem som helst, og har ofte mer med uflaks enn fornuft å gjøre.

Men når valget står mellom strøm og mat på bordet eller lån på huset…

..nei, det er ingen god situasjon.

Vi vet er hvor vanskelige det kan være å rydde opp i situasjonen.

Det er ikke enkelt å skulle kommunisere med kanskje mange irriterte kreditorer, avvisende banker og meget aggressive inkassoselskaper.

Spesielt ikke når inntektene ikke strekker til, og gjeldsfellen bare favner mer og mer av situasjonen.

Vi tror ikke at noen tar lett på en slik situasjon og vi vet hvor ødeleggende det kan være for både den det gjelder og familien.

Men vi vet at dette som oftest kan løse seg.

Om boligen din ikke er mer enn 75% belåntDette betyr at hvis boligen din er verdt 1 million, så kan ikke den totale gjelden din være mer enn 750 000 eller du har en kausjonistEn person som kan garantere for beløpet du skal låne. For eksempel med sin egen bolig eller kontanter., så er sjansen stor for at vi kan hjelpe deg.

Og tenk det..
– hjelpen vår koster ikke en krone!

👉 Vi tar aldri betalt av kunden, vår hjelp er helt uforpliktende, og du vil aldri får en regning fra oss for denne jobben.

Alle våre tjenester er helt gratis da vi honoreres av bankene vi samarbeider med.

Så la oss hjelpe deg med å rydde opp i økonomien

Prosessen er trygg og enkel:

☑️ Søknad
Fyll ut skjemaet under fanen «Prøv vår tjeneste». Alle søknader blir gjennomgått av en veileder før søknaden blir sendt til banken.

☑️ Veileder
Vår erfaring tilsier at sannsynligheten for å få godkjent et lån øker når søknaden blir sendt sammen med en veileder.

☑️ Tilbud
Etter at veileder har tilpasset tilbudet til den økonomiske situasjonen, kan avtalen trygt og enkelt signere med BankID. Veileder bistår med hjelp under signering hvis ønskelig.

Dette er våre samarbeidspartnere
– Yalånet
– Resursbank
– Bluestep
– Kraftbank
– Bank2
– Instabank
– Svea Finans

👉 Hva kan vi gjøre?

Vår tjeneste går ut på at vi sammen finner frem til de beste tilbudene på markedet. Vi går gjennom behovene og sender deretter forespørsel til våre samarbeidspartnere.

Om tilbudet skal aksepteres eller ikke, er helt opp til den enkelte.

Alle våre kunder får tilbud om hjelp fra en dedikert veileder, som setter seg inn de enkelte behov og jobber for å finne de tilbudene som passer best.

👉 Tjenesten er gratis og selvfølgelig helt uforpliktende.

Å adressere en skakkjørt privat økonomi, og faktisk se hva situasjonen EGENTLIG er kan skremme håret av bjørnen.

Men å utsette det blir som å skru opp varmen i dusjen mens varmvannet gradvis forsvinner – Du vil ikke at tanken skal gå tom, men skal du ha noe håp om å holde varmen nå, så må du slå av med en gang.

Valget er ditt.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.659.238, totalt kr 3.659.238