Få gratis hjelp

Bedriftslån som gir deg fleksibilitet

Fleksibelt bedriftslån er løsningen for deg som ønsker penger til det du trenger, når du trenger det. Du får fleksibiliteten og pengene til å løse kortsiktige utfordringer, men også gripe nye forretningsmuligheter.

Rente fra 0,79%/mnd

Opptil 2 000 000,-

Månedspris 249,-

Etableringspris 0,-

kassekreditt - akkurat som på gamlemåten

Prosessen er enkel

Slik fungerer det

Det koster ingenting å bli kunde, ingen oppstartsavgift, ingen bindingstid eller andre skjulte kostnader. Du betaler kun 249,- for tilgang til rammen og en månedlig rentekostnad for det du bruker av rammen – det er alt.

1

Få et tilbud

Søk opp bedriften din og se hvor mye du kan låne. Signer, og send inn søknad med bankID. Helt gratis og uforpliktende

2

Svar på søknad

Du får tilbakemelding i løpet av få dager. Vi svarer på e-postadressen du oppgir i søknaden.

3

Penger tilgjengelig

Du får konto i nettbanken vår med penger tilgjengelig etter 2-3 dager. Kostnader trekkes automatisk, og du velger selv hvor raskt du vil nedbetale.

Ofte stilte spørsmål

Hva er et fleksibelt bedriftslån?

Fleksibelt bedriftslån er et kortsiktig rammelån som tilbys over ett år med mulighet for fornyelse. Dette kalles også ofte for kassekreditt

Hvordan søker jeg om fleksibelt bedriftslån?

Du kan enkelt søke om fleksibelt bedriftslån hos vår partner, Aprila Bank. Alt du trenger å gjøre er å søke opp bedriften din eller logge inn i regnskapssystemet, så er du i gang. Har vi regnskapstall for selskapet ditt tilgjengelig via partneren bruker vi det, ellers vil vi be om nødvendige regnskapstall for å gi deg svar på søknaden

Hva er fordelene med fleksibelt bedriftslån??

Fordelene med fleksibelt bedriftslån er at du alltid har penger tilgjengelig. Det er ingen etableringskost, bindingstid eller andre skjulte kostnader. Du betaler månedlig rentekostnad og fastpris – det er alt.

Hva koster fleksibelt bedriftslån?

Vi har fleksibelt bedriftslån med månedsrente fra 0,99 prosent. Ingen etableringskost, bindingstid eller andre skjulte kostnader. Du betaler månedlig rentekostnad og fastpris – det er alt. Du har en fleksibel nedbetaling som du selv bestemmer. For eksempel på priser, bruk kalulatoren på denne nettsiden.

Krever dere noen sikkerhet på fleksibelt bedriftslån?

Som utlåner, trenger vi en bekreftelse og trygghet for at den personen som ønsker å låne penger selv har tro på at det er en god investering. Vi kaller dette næringskausjon og vi benytter næringskausjon fremfor pant i varelager, privat bolig eller produksjonsutstyr for å sikre kassekreditten. Det vil si at om lånet ikke betales tilbake, og det ikke er midler i bedriften, garanterer personen som signerer avtalen at lånet blir tilbakebetalt.