Lån etter slettet betalingsanmerkning

Å få et lån etter slettet betalingsanmerkning er betraktelig billigere en lån med betalingsanmerkning. Ved å slette betalingsanmerkning, vil du nemlig bedre din kredittscore hos långiver.

Lån på den enkle måten

Lånebeløp: kr

Månedsbeløp fra: 2 500 000

kr 

Refinansier lån

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.659.238, totalt kr 3.659.238

Du finner artikkelen og lignende innhold på pengelegen.no

Innhold:

  1. Lån etter slettet betalingsanmerkning
  2. Spesialbank som siste løsning
  3. Utnytt boliglånet godt

Lån etter slettet betalingsanmerkning

Hovedgrunnen til at lån etter slettet betalingsanmerkning er billigere, er dog at du da kan få lån hos de tradisjonelle bankene. Disse bankene tilbyr lavere renter en spesialbanker. Om du ikke hadde slettet din betalingsanmerkning, hadde spesialbanker vært din eneste mulighet for å få lån.

Jo bedre din kredittscore er, jo bedre lånebetingelser vil du få. Det samme gjelder sletting av eventuelle inkassosaker.

Med lån etter slettet betalingsanmerkning, behøver du heller ikke å stille med sikkerhet til banken. Om du har betalingsanmerkning, er du nesten alltid nødt til å stille din egen bolig som pant for banken.

Spesialbank som siste løsning

Om du ønsker det billigste mulige lånet, vil jeg derfor anbefale at du prioriterer å slette betalingsanmerkningen først. Deretter eventuelle inkassosaker. Om dette ikke er mulig for deg, kan du henvende deg til spesialbanker. Spesialbanker er banker spesialisert for å hjelpe enkeltpersoner med trøblete økonomi. Grunnen til at disse bankene tar risikoen, er fordi de setter en høyere rentesats enn de tradisjonelle bankene. Du må derfor forvente at refinansieringen blir dyrere nå enn et lån etter slettet betalingsanmerkning.

Flytt lånet ditt etterfølgende

Om du får godkjent refinansiering med betalingsanmerkning, vil jeg anbefale at du utnytter sjansen godt. Det kan være vanskelig å få refinansiering med betalingsanmerkning, og sjansen er stor for at du ikke får et slikt lån igjen. Du har fått refinansieringen fordi banken så muligheten for at du klarer å tilbakebetale lånet. Det kan det godt være at de ikke gjør igjen. Bruk derfor sjansen godt, og fokuser på å tilbakebetale lånet. Om du klarer å slette din betalingsanmerkning underveis, kan du få muligheten til å flytte lånet ditt over til en av de tradisjonelle bankene. Du kan da få enda bedre lånebetingelser, siden lån etter slettet betalingsanmerkning er billigere enn lån med betalingsanmerkning.


Trenger du lån, men har betalingsanmerkning?

Søk her på under 1 minutt, og finn ut om du kan få lån.

  • Prosessen er trygg, enkel og uten forpliktelser
  • Det er helt gratis
  • Du får egen dedikert veileder
Søk om lån til bolig med betalingsanmerkning

Relaterte artikler